Wangian Egpytian Potion

Wangian Egpytian Potion
Wangi sepanjang masa

pertandingan memancing unisem

Sunday, March 14, 2010

pertandingan memancing anjuran unisem bermula... kali ni pihak presiden sebulat suara hanya menghantar 5 wakil dari bee royale....kerana ingin memberi peluang kepada pihak lain kerana sudah dua tahun berturut-turut bee royale telah menjadi juara. gambar diatas adalah wakil hensem untuk bee royale.....masa ni tengah prepareration sebelum pertandingan bermula...
presiden hanya memerhati wakil bee royale memancing...sambil istirehat
bila memancing umpan jadi keutamaan...masa ni ikan tongsan telah dinaikkan seberat 4.4kg kot...jadi umpan rahsia telah diubah suai untuk memberi tentangan....
wanx juga bertungkus lumus bagi membuat secret weapon untuk mendapatkan ikan yang lebih berat dari 4.4kg tersebut...
ni la secret weapon tu... klu ikan makan secret resepi ni (tangan kiri) dah tentu 10kg ke atas... tapi kat kolam tu xde ikan yg melebihi 10kg....jadi x dapat la ikan.....lesen je...tapi bee royale tidak tumpas camtu jer.... jeng jeng jeng....
bee royale hanya menang dalam acara cabutan bertuah....3 dariupada 7 cabutan adalah milik bee royale





Read more...

pertandingan memancing unisem

Read more...

tournament badminton

Tuesday, March 9, 2010

baru baru ni bee royale mengadakan tournament badminton untuk kelab bee royale.... ni muka pengadil pada hari tu

keadaan semasa pertandingan dijalankan.... tapi yang dalam gambar tu awal2 lagi dah kalah....

muka naib juara,....


ni la muka juara tu...yang tutup muka tu memang pemalu skit... yang sorang lagi tu muka tak tau malu... hehehe......



Read more...

mat kantoi dalam kenangan

Sunday, February 28, 2010

'arwah' asrul ni sempat la diambil di genting highland sempena aktiviti terakhir beliau sebelum beliau meninggal............kan unisem. semoga berjaya di masa akan datang.....

Read more...

Kenangan Bee Royale 2009

Monday, January 18, 2010

Salam kawan2 semua...dh lama aku tak update blog nie...dah bersawang gila gila punya...sebenarnya kebelakangan nie aku agak sibuk dengan hal lain...

Actually takde apa yg menarik sangat aku nak post kali nie..cuma koleksi ataupun himpunan gambar beramai ramai geng bee royale dalam aktiviti di tahun 2009...update update lain tue mungkin akan menyusul tak lama lagi selepas aku bagi training pada bloggers baru dari bee royale...aku dah tak larat nak update sebab banyak sangat komitmen...

Read more...
Blog Widget by LinkWithin

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP